بمناسبه دخول شهر رمضان الكريم وكل عام وكل الامه الاسلامية الاسلامية بخير ، اللهم ارفع عنا البلاء والوباء .
مقالنا اليوم عن طريقه تحضير الزبادى البيتي زى المصنعه بالظبط وسوف اخبرك فى نهايه المقال الفرق بين كيفيه تحضير زبادى بلدى او زبادى معلب مثل المصانع ، تابعوا معايا المقال التالى .
- كيلو لبن حليب سايل
- اكواب صغيره لوضع الزبادى
- صينيه فارغة
- تضاف عليه الزبادى على اللبن
- تحرك الزبادى بمضرب السلك قليلا حنى تدوب الزبادى تماما فى اللبن
- يصب المزيج في اكواب الزبادى الزجاج وترس الاكواب داخل صينيه بدون اى اضافه ماء او اى شئ
- يسخن فرن البوتجاز قليلا حتى يدفأ
( اطلعى ايضا على طريقه تحضير اللانشون المنزلى بكل سهولة )
- توضع الصينيه داخل الفرن فى الرف الوسط
- تحضر الزبادى بالليل وفى الصباح سوف تصبح جاهزه وكل ما عليكي وضعها فى الثلاجه
- وبذلك سوف تحصلى على اطعم وانضف زبادى
- لتحضير زبادى مثل المصانع يستخدم لبن معلب مثل بخيره طعمه او اى نوع معلب بدلا من اللبن الحليب السائل
- وبالف هنا وشفا .
مقالنا اليوم عن طريقه تحضير الزبادى البيتي زى المصنعه بالظبط وسوف اخبرك فى نهايه المقال الفرق بين كيفيه تحضير زبادى بلدى او زبادى معلب مثل المصانع ، تابعوا معايا المقال التالى .
المكونات المطلوبه :-
- علبه زبادى صغيره اى نوع- كيلو لبن حليب سايل
- اكواب صغيره لوضع الزبادى
- صينيه فارغة
( أقرأ ايضا طريقه عمل اللانشون فى البيت )
طريقه تحضير الزبادى البيتي :-
- يدفي اللبن قليلا على البوتجاز- تضاف عليه الزبادى على اللبن
- تحرك الزبادى بمضرب السلك قليلا حنى تدوب الزبادى تماما فى اللبن
- يصب المزيج في اكواب الزبادى الزجاج وترس الاكواب داخل صينيه بدون اى اضافه ماء او اى شئ
- يسخن فرن البوتجاز قليلا حتى يدفأ
( اطلعى ايضا على طريقه تحضير اللانشون المنزلى بكل سهولة )
- توضع الصينيه داخل الفرن فى الرف الوسط
- تحضر الزبادى بالليل وفى الصباح سوف تصبح جاهزه وكل ما عليكي وضعها فى الثلاجه
- وبذلك سوف تحصلى على اطعم وانضف زبادى
- لتحضير زبادى مثل المصانع يستخدم لبن معلب مثل بخيره طعمه او اى نوع معلب بدلا من اللبن الحليب السائل
- وبالف هنا وشفا .